HABERLER
21.02.2023
Deprem felaketinin başladığı ilk günden itibaren Milletimizin yanındayız




Gümrük Muayene Memuru Derneği olarak ülkemizde yaşanan deprem felaketinin sebep olduğu derin üzüntüyü ve acıyı paylaşıyor, ilk andan itibaren destek için tüm enerjimizi deprem bölgelerine vermiş bulunuyoruz.

Dernek Başkanımız Sn. Hakan Ülker, Derneğimiz Onursal Üyesi Gümrük Müdürümüz Sn. Orhan Evintan ile birlikte AFAD koordinasyonunda depremden zarar görenlere yardım faaliyetlerinde bulunmuş sahada ellerinden gelen yardımları depremzedelere ulaştırmaya çalışmışlardır.

Ülkemiz İhracatının devam etmesinin aynı zamanda sanayicimizin hammadde ihtiyacının giderilmesinin Ticaretin devamlılığı hususunda önemli olmasından dolayı Ülkemizin katma değerine ne kadar çok katkı sağladığımız sürece devletimizin imkanlarının daha çok artacağı ve yaraların daha hızlı sarılacağı bilinciyle Depremin ilk anından itibaren gümrük işlemlerini devam ettirmek adına deprem bölgelerinde sahada çalışan Muayene Memurlarımız ve Bakanlığımızın tüm birim çalışanlarını görevi başında oldular.

Dernek başkanımız Hakan ÜLKER depremden etkilenen Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğümüzü ve GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ederek Bölge Müdürümüzlerimiz Sn. Hüseyin Topçuoğlu’na ve Sn.Mehmet Tuncay Bayraktar’a geçmiş olsun dileklerini iletmiştir.

Derneğimiz Doğu Akdeniz Gümrük Ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü temsilcisi Muayene Memuru Sn. Mehmet Reha Bilir görev aldığı yer itibariyle gerek Muayene Memurları arasındaki koordinasyonu sağlamış gerekse depremden etkilenen Bakanlığımız personelinden Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğüne  iletilmek üzere Dernek Başkanımız Sn. Hakan Ülker’e talepler hakkında bildirimde bulunmuştur.

GMMD Yönetim Kurulu

Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret