HABERLER
14.10.2022
Başkanımız Hakan ÜLKER Doğu Akdeniz Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti


Dernek Başkanımız Hakan ÜLKER, Gümrük Mdr. Yrd. Dernek onursal üyemiz Sn. Orhan EVİNTAN ve bölge temsilcimiz Sn. M. Reha BİLİR ile Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürümüz Dernek Kurucu üyelerimizden Sn. Hayrettin YILDIRIM'ı makamında ziyaret etti. 

Daha sonra Başkanımız Hakan ÜLKER ve bölge temsilcimiz Sn. M. Reha BİLİR ile birlikte Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yrd.  Dernek üyelerimizden Sn. Nergiz TÜNAYDIN’ı makamında ziyaret ederek Bölge Müdürlüğünde görevli meslektaşlarımızla biraraya geldiler. 

Başkanımız Hakan ÜLKER daha sonra İskenderun Gümrük Müdürü Sn. Ömer KURU’yu İsdemir Gümrük Müdürü Sn. Mehmet ŞENSOY’u makamlarında ziyaret ederek müdürlükte görevli meslektaşlarımızla biraraya geldi. 

Daha sonra Başkanımız Hakan ÜLKER ve bölge temsilcimiz Sn. M. Reha BİLİR ile birlikte Cilvegözü Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti. Gümrük Müdür Yrd. Sn. Mehmet Taş ve meslektaşlarımızla biraraya geldi.

Daha sonra Başkanımız Hakan ÜLKER ve bölge temsilcimiz Sn. M. Reha BİLİR ile birlikte Zeytindalı gümrük Müdürü Sn. Elmas Sakarya’yı ziyaret etti. Daha sonra sınır kapısında görevli meslektaşlarımızla biraraya geldi.

Başta Dernek kurucu üyemiz Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürümüz Sn. Hayrettin Yıldırım olmak üzere tüm idarecilerimize ve meslektaşlarımıza misafirperverliği için teşekkür ederiz. 

 
Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret