HABERLER
21.05.2021
Büro Memur-Sen Genel Başkan Yrd.'dan Başkanımıza Ziyaret



Büro Memur-Sen Genel Başkan Yrd. Sn. Abdullah KOYUNCU, Büro Memur-Sen 3. Nolu Şube Yönetiminden Hakan Atış ve Volkan Aksak ile birlikte Başkanımız Sn. Hakan ÜLKER’ i ziyaret etti. 

Yer değiştirme yönetmeliği hakkında üyelerimizden gelen görüşleri aktaran Başkanımız Hakan ÜLKER, daha önce ki mevzuat düzenlemelerinde kanun yapım sürecinde dahi taslakların tüm memurlara gönderilerek görüşlerinin alındığının lakin bu yönetmeliğin son ana kadar duyurulmadığını ifade etti. 

Yeni yapılan düzenlemelerin hiç birinde yüzde yüz memnuniyet olamayacağını dile getiren Başkanımız Hakan ÜLKER yönetmeliklerin somut  kanunların ise soyut olduğunu ifade ederek personelin çekincelerini yaşanabilecek aksaklıkların iletişim yoluyla ortak mutabakat ile ve günümüz kamu yönetiminin gereği olan yönetişim ile çözülmesi gerektiğini ifade etti. 

Genel Başkan Yrd. Abdullah KOYUNCU ise gerekli çalışmaların ve değerlendirmelerin yapıldığını belirterek herkesle istişare içinde olduklarını ifade ederek çalışmalara devam edildiğini belirtmiştir. 


Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret